Test de sarcina online


ionut

De: ionut 30.12.2009


  • Trimite prin email
  • Trimite prin Y!M
gravid.jpg

Times.ro va prezinta in premiera mondiala primul test de sarcina online. Raspundeti cat mai sincer la intrebarile de mai jos si puteti afla pe loc daca sunteti sau nu insarcinat sau insarcinata. Noteaza litera corespunzatoare raspunsului si mai jos afli daca esti sau nu gravid/gravida.

 

1. Ai greturi?

a) Da
b) Nu
c) Eu mereu am greturi

2. Ce-ai mancat ieri

a) Nu mi-aduc aminte
b) Sushi
c) Varza calita

3. Cand ai facut sex ultima oara?

a) Acum 10 minute
b) Fac sex in acest moment ;;)
c) Acum 2 ani

4. Ce sex ai?

a) Destul de dragut
b) Foarte frumos
c) Am un sex gras

5. Simti ca ai ceva in burta?

a) Da, dar cred ca e de la iaurt
b) Simt ceva tare in partea dreapta. A, stai, e fotoliul
c) Nu simt nimic


6. Ai picioarele umflate?

a) Da
b) Nu
c) Nu imi vad picioarele de burta


7. Ai pofte?

a) Da
b) Nu mai mult decat de obicei
c) As manca un fazan

8. Ai fost vizitat/a de vreun inger, recent?

a) Nu
b) Nu imi aduc aminte
c) Si daca am fost, ce?


9. Esti horny?

a) Nu stiu ce inseamna
b) Stiu ce inseamna, dar mi-e rusine sa raspund
c) Ma urc pe pereti de horny ce sunt


10. Considerati ca ati devenit mai urat/urata in ultima luna?

a) Da, clar
b) Nu, sunt la fel de urat/urata ca intotdeauna
c) Mi-e frica sa ma uit in oglinda


11. Vi s-au umflat sanii?

a) Ehe, as vrea eu
b) Doamne fereste, eu sunt barbat
c) Da, am niste pepenasi de toata frumusetea, mai nou


12. Faceti pipi mai des decat in general?

a) Da
b) Nu
c) Eu nu fac pipi, eu fac pishu

13. Sunteti constipat/a?

a) Groaznic, de 2 zile
b) De cand ma stiu
c) Constipatia e viata mea

Si acum.... rezultatele. Trage aer in piept, acum e acum!


Predomina raspunsurile cu a)

Felicitari! Esti gravid/gravida. Daca e baiat, sa-i pui numele Times. Daca e fata, sa-i pui PunctRo sau Marilena Nitu. Sunt nume de succes ambele.

Predomina raspunsurile cu b)

Mai incearca! Inca nu esti insarcinat/insarcinata. Daca nu stii exact ce ai de facut, intreaba-ti parintii. Ei sigur stiu. Ajuta scaunele de veceu piscinele si barza. Cauta neaparat o barza.

Predomina raspunsurile cu c)

Trebuie sa consulti un medic, pentru ca situatia ta e grava. Nu numai ca nu esti insarcinat/insarcinata, dar probabil ca nici nu stii ce inseamna.Esti un pericol pentru societate.



84 comentarii

Vizitator

ce idioti mai sunteti si voi
ce idioti mai sunteti si voi cu testelea astea,credeti ca la 89 de ani mai poti sa fii insarcinata?????

Radu

Noi nu credem, dar tu vad ca
Noi nu credem, dar vad ca pe tine te mai macina unele indoieli...

amzcommunications

Sfatul meu pt.mata, mamaie de opşnouă di ani: prepară-ţi o cacao
Sfatul meu pt.mata, mamaie de opşnouă di ani: prepară-ţi o cacao caldă(aşa mă sfătuieşte maică-mea, zice că 'mă liniştesc' în loc s beau cafea, cum beau de obicei. Răducu, tu eşti O.K.? Nu am mai comunicat de mult... One more thing: ar fi trebuit să mai adăugaţi o întrebare la testul ăla pt. gravide şi gravizi: 'l-ai văzut pe Geoană, închinîndu-se la Sfintele Moaşte, acu' un an? Ţi-a transmis ceva, mesajul lui?????????(nu de alta, dar îmi amintesc de fosta şefă de tineret P.S.D.ist care zicea că Geoană i-a pus mîna pe burtă cînd era(încă!) însărcinată iar ăsta i-a zis că o să aibă băiat..şi aşa a fost!!!!!!!!!!!!Mai vreţi?

payday loans online

Trombon.ro
Hi there just wanted to hand over you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is mostly a format issue or something to do with internet browser compatibility then again I figured I’d post to let you recognize. The design and style look great though! Hope you get that the issue solved soon. Thanks

how to lose weight fast and safely

Trombon.ro
i love cougars that is certainly why i love to watch Desperate Housewives and also Cougar Town“

Glyndon dumpster rentals

Trombon.ro
Hello There. I found your blog using msn. That is a really smartly written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your helpful information. Thank you for the post. I'll definitely return.

cell phone reverse phone

Trombon.ro
Hello! I just would want to supply a large thumbs up with the great information you can still have here within this post. I will be coming back to your blog site for additional soon.
Trombon.ro
Just want to say your article is as astounding. The clarity on your put up is just great and i could suppose you are a professional in this subject. Well together with your permission let me to clutch your feed to stay updated with approaching post. Thank you 1,000,000 and please keep up the rewarding work.

people finder birthday

Trombon.ro
Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to check it out. I’m definitely loving that the info. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Great blog and wonderful style and design.

reverse phone number lookup verizon

Trombon.ro
Thank you for a new fantastic blog. Where else might one find out that sort of knowledge written in such a perfect method? I really have a presentation that i’m presently acting on, and i are yearning for such information instead.

payday loans

Trombon.ro
Pretty nice post, I was doing a google search and your site came up for real estate in Altamonte Springs, FL then again anyway, I have enjoyed reading it, keep it up!

reverse cell phone lookup

Trombon.ro
I’d should check with you here. Which seriously isn't something I usually do! I take pleasure in studying a publish that may make people think. Also, thanks for permitting me to remark!

cell phone lookup free by number verizon

Trombon.ro
With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My site has lots of exclusive content I’ve either created myself or outsourced on that the other hand it seems many it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any other techniques to help stop content from being ripped off? I’d definitely appreciate it.

cell phone lookup

Trombon.ro
You made some decent points there. I appeared on-line for that the difficulty and found most individuals will go along with with your website.

payday loans online

Trombon.ro
Great post, I conceive website owners should larn a lot out of this website its very user friendly .

800 reverse phone lookup

Trombon.ro
soem sites that give away download games have viruses and spywares on it. so make sure to have some antivirus on your PC,,

reverse phone lookup yellow pages

Trombon.ro
Jim, the people closed their eyes to what he was actually saying and voted because of his being able to be that the First Black President. Its also viable to be the first worst president.

no credit check payday loans

Trombon.ro
I as well as my friends ended up going through the nice information located on your web blog and then before long came up with a terrible suspicion I had not expressed respect to the web site owner for those strategies. These ladies are already so stimulated to study them and have in fact been using those things. Appreciation for truly being well considerate because well as for making a decision on varieties of brilliant subject matter millions of individuals have been actually wanting to find. Our honest apologies for not expressing appreciation to you earlier.

white pages people search

Trombon.ro
I have actually learned new things out of that the blog post. One other thing to I have seen is that normally, FSBO sellers will certainly reject you really. Remember, they’d prefer not to ever use your expert services. However when you really maintain a gentle, professional partnership, offering guide and keeping contact for around four to five weeks, you will in most cases have that the ability to win a conversation. From there, a house listing follows. Thanks a ton
Trombon.ro
certainly something like your website conversely you should check the spelling on quite a couple of of your posts. A quantity of them have been rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell that the truth nevertheless I’ll certainly come back again.

payday loans

Trombon.ro
I totally agree , I absolutely hate the “Hey there, I subscribed to your RSS Feed” type of comments on my blog. HOWEVER I do figure out a kick out of comment spam that has absolutely no benefit for the guy spamming , broken links , no anchor text ,ect. I guess I should be upset a little more about it , conversely akismet is so great about catching things any more.

reverse phone lookup

Trombon.ro
Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return that the favor”. I am trying to get things to improve my site!I suppose it's ok to try a few of your ideas!!

payday loans online

Trombon.ro
I likewise conceive thus, perfectly written post! .

yellow pages reverse look up

Trombon.ro
You actually make it seem so effortless along with your presentation conversely I to search for this topic to be really one thing which I feel I’d by no method understand. It kind of feels too complicated and extremely vast for me. I’m looking forward on your subsequent put up, I will try to seek out the cling of it!

photo gallery

Trombon.ro
I am really enjoying this appearance/design of your site مشروع الأسبوع: التنصت على أبراج مراقبة الطائرات! هندسة نت . Would you at any other time encounter any internet browser interface problems? A quantity of our own readers sometimes complained about my website not operating appropriately within Internet Explorer but looks first-rate inside Opera. Have been there any kind of ideas to assist solve that the issue? Plus my thoughts go out to those in tsunami we hope you have been ok and safer ! !!

reverse phone

Trombon.ro
The the next time I just read a weblog, I really hope that this doesnt disappoint me about brussels. Get real, Yes, it was my replacement for read, however When i thought youd have something intriguing to talk about. All I hear can be a number of whining about something you could fix when you ever werent too busy seeking for attention.

free reverse cell phone lookup app

Trombon.ro
Because a Newbie, I am always browsing on that the web for articles that can help me. Thank you

raspberry ketones

Trombon.ro
First-class, i’ve got to assert the producing skills not which unhealthy, yet i can also it is easy to actually improve ones own publishing knowledge. Implementing reduced thoughts to mention that the actual. You’ll check out search engine just for making skills schooling website and applications.
Trombon.ro
It’s rare knowledgeable individuals on this topic, and you appear to be what happens you are referring to! Thanks

SEO Tutorial

Trombon.ro
Whats up very cool blog!! Man .. Beautiful .. Amazing . . I will bookmark your site and take the feeds additionally? I am satisfied to find a lot of useful info here within the submit, we need develop more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

reverse phone lookup

Trombon.ro
some energy bars have been just too sweet for my own taste. is there a sugar without charge energy bar?~

alexutzu ;));))

.
YESSS in sfarsit sunt gravid :X :))):)):))) "ESTI UN PERICOL PENTRU SOCIETATE":))))))))))))))))))))))))))))) ..trist

super

hhahah
genial:)) ce sa mai ..sunteti tari:)))

sunamapemobil

rad eu rad;da nu-i rasul meu
rad eu rad;da nu-i rasul meu

Vizitator

lol
penibil! grav de penibil :)))

m2*

aaaahhhh.....8->
prietena mea o sa fie tare bucuroasa:> snt gravid rau8->

ada16

ce prostie
ce prosti sunteti :-j da`va dreaq iertati-mi discursul unii ;) dar sper sa imi dati dreptate

uanna


:)))))sunt gravida cik:))))) doamne iarta`ma nebuni mai sunteti si proasta mai sunt eu

Vizitator

iupii
N-am fct testul da m-am distrat pe cinste :) Misto!

adeea

heeiiiii
sunt un pericol pt societate:)) ciudat dar mi s-a mai spus:)) extraordinari suntetii!!!:))

Parmelia

DLWDMLNZWMuYurEj
auto insurance quotes 569038 discount auto insurance %-]]] car insurance quote >:-[ compare cialis levitra viagra 8485

Vizitatorul nr. 69

Obiectez !
Buna seara Dvs. si invitatilor Dvs. :)) Articolul este genial, dar comentariile sunt chiar mai mult... - Unii n-au inteles faza - Altii cred ca au inteles faza - Altele au facut testul...

Vizitator

Răspuns 'obiecţie'
Să înţelegem că vă încadraţi în categoria 'Schwartzenneger cu burtică'??

payday loans online

Trombon.ro
It indeed does take quite some time to uncover great information for instance this. Thank you vastly.

D&G

ha ha ha
testul emic copil fata de comentariile date de voi

amzcommunications

Răspunsul de luni:
Păi dacă nu înţelegi engleză şi romînă, socialistule: normal că trebuie să vă traducem noi ce scrie pe ambalajul testului. Aii pricipit? Poţi????

Richard

Ha ha
Nu gravid!

boat transport boat transport

nice info
nice blog, just looking around some websites, seems a really nice platform you are using. I'm currently using Wordpress for a few of my sites but looking to change one of them over to a platform similar to yours as a trial run.

graduate school

graduate school personal statement
I’ve desired to post about something similar to this on one of my blogs and this has given me an idea. I’ve really found out a great deal studying this site. Plainly especially excellent content here

Søgemaskineoptimering

Best
i like this blog ,this blog is most useful and you are a best blog writer because they are looked your writing.

Seo

very nice
This blog is very cute. The web design is very appealing and eye-catching. The article is well-written and can be considered as an interesting one to read. I never regret of stopping by to your website.

personality essays

santa
The first is one where the woman urinates on the pregnancy test indicator. For the second type, the woman urinates in a container and puts urine in a specified area of the test using a dropper. Thanks a lot.

wholesale cheap jerseys

wholesale cheap jerseys
Chinese months reveal a shy smile, "and Tang Gongzai intersect honor of Hua months."

Womens Jordans

Womens Jordans
Womens Jordans

essay editing services

Great
I really love to read articles that have good information and ideas to share to each reader. I hope to read more from you guys and continue that good work that is really inspiring to us.

essay editing services

Great
I really love to read articles that have good information and ideas to share to each reader. I hope to read more from you guys and continue that good work that is really inspiring to us.

essay editing services

Great
I really love to read articles that have good information and ideas to share to each reader. I hope to read more from you guys and continue that good work that is really inspiring to us.

sell your boat

nice info
Excellent post I was checking continuously this blog and I'm impressed! Extremely useful information particularly the last part I care for such information a lot. I was looking for this certain info for a long time. Thank you and best of luck

trawler yachts

nice info
I am happy that I found your post while searching for informative posts. It is really informative and quality of the content is extraordinary.

dissertation writer

Great
This is nice post which I was awaiting for such an article and I have gained some useful information from this site. Thanks for sharing this information.I just wanted to leave a comment as a token of appreciation.

custom paper writing service

custom paper writing service
A very awesome blog post. We are really grateful for your blog post. You will find a lot of approaches after visiting your post.

editing an essay

editing an essay
Nothing is more absolutely frustrating to any person than needing to write one's thoughts clearly and concisely on paper, in the form of a personal letter to a friend or loved one, a statement of purpose required in a university application, a professional summation of job performance required by a manager, or an essay, research paper, or thesis required by a high school instructor or college professor for a course grade, and not having the fundamental skills to do so.

definition essay

like the post
I have found a lot of useful information from this platform. I must say that sharing your thoughts with one another is an easy way to relax yourself in the daily hectic routines.

beats by dre

bidders have set auction
who was also a judge of the competition.Three Birds tells the story of Tiana,

Nike Free Run

Thanks for the sharing
wow… what a post i like it very much thanks for publishing this article thanks again enjoyed the posts. lovely.

custom essay writing service

nice
This is a great article.Thanks for sharing the information. Thank you for sharing.

writing essay

hegridson
Thanks for your ideas to something new. Very happy to see your article, again Thanks for this informative blog, I always enjoy reading it.

paralegal certification online

paralegal certification online
The paralegal profession is growing massively as lawyers look to trim costs, but deliver great service. Paralegals provide much important 'back office' work, but increasingly they are handling everything from jury selection issues to divorce, bankruptcy and litigation documentation. And paralegals are well paid and can qualify for their paralegal certification online. Here's what you need to know.

payday loan

payday loan
vavgpset

alexandra

1-a,2-b,3-a,4-a,5-a,6-b,7-a,8-a,9-a,10-c,11-c,12-a,13-a
vreau sa stiu daca sunt insarcinata

payday loans

payday loans
jdwiwly

000-332 practice test

Nice info
You’ve written nice post, I am gonna bookmark this page, thanks for info. I actually appreciate your own position and I will be sure to come back here.

HP2-E46 free dumps

Nice info
I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts.Any way Ill be subscribing to your feed and I hope you post again soon

Exam Guide

Nice info
Great stuff from you, man. Ive read your stuff before and youre just too fantastic. I love what youve got here, love what youre saying and the way you say it. You make it entertaining and you still manage to keep it smart. I cant wait to scan more from you. This is really a great website

bookmarking sites

Nice info
Thanks for posting this informative article. I haven’t any word to appreciate this post…..Really i am impressed from this post….the person who create this post it was a great human..thanks for shared this with us.

bookmarking sites

Nice info
Certainly a fantastic piece of work ... It has relevant information. Thanks for posting this. Your blog is so interesting and very informative.Thanks sharing. Definitely a great piece of work Thanks for your work.

payday loan

payday loan
zehsncm

top bookmarking sites

Nice info
it’s just well thought out and truly incredible to see someone who knows how to put these thoughts so well. Good job!

social bookmarking websites

Nice info
This post is related with what I’m concerned with and it’s fantastically made. Thanks very much for your hardworking.

certified background check

Test de sarcina online - Trombon.ro
paybacks a bitch ! mark my words all you are gunna find out it. .Nishaa_yeup

Vizitator

test de sarcina
ce retarzi .... se vede ca sunteti o cloaca de romani parliti .... grow up

dinner in the desert

nice comment
I am hoping the same best work from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to start my own Blog

rayban sunglass

rayban sunglass
i hope to take more nice information from your site. thanks

phentermine

phentermine
cpdypreo
Adauga un comentariu
Vreau sa primesc pe mail raspunsurile la comentariul meu
codul de validare

soarece.jpg
Descoperire incredibilă a cercetătorilor de la Oxford: șoarecii chelioși dețin secretul longevității, ei reușind să trăiască și până la 30 de ani spre deosebire de confrații lor cu păr care ajung doar la 10.