Romania detine recordul mondial la porc


ionut

De: ionut 11.12.2008


  • Trimite prin email
  • Trimite prin Y!M
stefanila2.jpg

Cel mai mare porc din lume, lung de 4 metri si 20 de centimetri, inalt de 1 metru si 80 de centimetri si cantarind 6 tone si jumatate, traieste in Romania, in gospodaria unui fermier din Galati.

Recordul anterior a fost detinut de Adrian Paunescu, cu un porc de 4 tone, care a trebuit sacrificat din ratiuni ecologice, in urma plangerilor repetate ale cetatenilor care locuiau in apropiere si erau deranjati de grohaiturile apocaliptice ale animalului.

Noul porc record, pe care il cheama Stefanila, provine din rasa Marele Alb African si a fost hranit exclusiv cu hamburgeri si cartofi prajiti, iar de baut a baut doar cola.

Va fi donat Primariei Bucuresti

Proprietarul porcului, care a primit 400.000 de dolari de la Cartea Recordurilor dupa ce i s-a omologat porcul Stefanila, e decis sa-i ajute si pe altii sa intre in Guiness Book.

De aceea, porcul de 6.5 tone va fi donat primariei Bucuresti pentru fabricarea carnatului de 2 kilometri al lui Sorin Oprescu.

Va fi adus cu un elicopter

Romanii care doresc sa vada cel mai mare porc din lume pot privi cerul astazi, intre orele 14:00 si 16:00, interval in care porcul Stefanila va fi adus de la Galati la Bucuresti cu un elicopter.

Chiar daca maine nu ploua, redactia times.ro va recomanda totusi sa u plecati de acasa fara o umbrela.
soarece.jpg
Descoperire incredibilă a cercetătorilor de la Oxford: șoarecii chelioși dețin secretul longevității, ei reușind să trăiască și până la 30 de ani spre deosebire de confrații lor cu păr care ajung doar la 10.