Tot mai multi romani atacati de arme psihotronice


livia

De: Livia 19.08.2011


  • Trimite prin email
  • Trimite prin Y!M
bubul psihotronic.jpg

Intr-un raport datat cu 12 noiembrie 1994, descoperit intr-un buncar apartinand unor oficiali NASA, s-a aratat ca armatele americane s-au axat pe dezvoltarea unor arme psihotronice, care sa tina in frau masele prin controlarea mintii, impulsuri telepatice si bombardarea cu radiatii, arme care dupa ’90 au fost aduse intr-un mod misterios si in Romania, la sediul central al armatei.

Raportul, intitulat “Bioefectele armelor neletale asupra populatiei Romaniei” prezinta 1256 de tipuri de arme psihotronice cu care romanii sunt tinuti in frau din 1990 incoace, aceasta fiind de altfel si explicatia pentru lipsa revoltelor, rascoalelor, revolutiilor, in randul romanilor dupa ’90.

Pavel Corut, implicat in dezvoltarea armelor psihotronice

Un oficial al armatei a dezvaluit ca in Romania armele psihotronice aduse de americani au fost adaptate pietei prin dezvoltarea lor pe baza conceptului de bubul psihotronic elaborat de Pavel Corut. Statisticile au aratat ca un roman din trei este atacat zilnic de un bubul psihotronic care se poate manifesta in modurii diverse: dureri de cap in fata televizorului, intepaturi in degetul mic de la mana, senzatia de gura inclestata dimineata, albeata pe unghii, moleseala in corp, nervi amestecati cu scarba la vederea emisiunilor de divertisment de la tv, senzatia ca iti intra cuvinte in urechi.

Surorile Porumbita, victime nebagate in seama de autoritati

Singurele persoane care au sesizat pericolul armelor psihotronice sunt surorile Porumbita, care au incercat in zadar in mijloacele de transport in comun sa traga un semnal de alarma asupra pericolului care pluteste in fiecare moment asupra cetatenilor Romaniei.

“Oameni buni, sunteti iradiati la cap cu armele psihotronice cand dormiti. Fugiti cat puteti de bubuli, nimeni nu scapa”, ne-a adresat una din surorile Porumbita inainte de a cobori din autobuzul 311 si de a lovi cativa calatori cu umbrela pe spinare.

Traian Basescu cere populatiei sa se linisteasca

Panicat de impactul pe care il are aceasta veste asupra populatiei, Traian Basescu a marturisit intr-o declaratie oficiala televizata ca nu suntem singuri in univers, iar bubulii psihotronici sunt impulsuri extraterestre, care nu au efect letal decat in cazuri extrem de rare, ei ramanand activati in corp maxim 10 ani. “Cer romanilor sa nu intre in panica. Le multumesc pe aceasta cale surorilor Porumbita ca au mobilizat in cele din urma populatia. Le declar eroine nationale”, si-a incheiat seful statului discursul.
ursheadline.jpg
­Oricat de sedentari pretindeti ca sunteti, stim ca de fapt undeva in adancul inimii voastre se ascunde un aventurier sau un amator de drumetii montane, gata sa iasa la suprafata pentru un gratar la marginea drumului sau o coborare pe Jepi in...