Soc national: Tunelul de sub Casa Poporului se conecteaza cu tunelurile secrete din Bucegi


livia

De: Livia 05.05.2010


  • Trimite prin email
  • Trimite prin Y!M
tuneluri-secrete.jpg

Ziua Portilor Deschise la Senat a adus o surpriza de proportii pentru parlamentari care au descoperit mai multe usi secrete in interiorul buncarelor antiatomice, situate la N-V si S-E in tunelurile planetare de sub Casa Poporului, inchise pana azi publicului din motive necunoscute.

Potrivit specialistilor speologi care s-au incumetat sa se aventureze, usile din buncare se deschid catre o retea de tuneluri care se conecteaza cu tunelurile secrete din Bucegi. Intrarile acestora nu au fost pana acum depistate, ci doar intuite, mai ales ca ele ascund intrarea in Shambala, un tinutul energetic, cu profunde efecte curative, cautat cu ardoare de exploratorii din toata lumea.

Misterioasele energii care impregneaza taramul Shambalei nu permit accesul in tunele cu telefoane mobile, ceasuri, aparate foto, sau orice fel de aparatura electronica, pentru a nu tulbura energiile celor cinci elemente tinute in echilibru perfect de fortele Shambalei.

Elena Udrea a precizat ca va organiza un program national fulger, Gates of Shambala, prin care sa atraga turistii straini care isi doresc sa viziteze acest minunat taram de vis, despre care se spune ca este legat prin zone de proiectii de Tibet.

Intrebat daca a coborat in tunelurile care conecteaza practic doua continente, Mircea Geoana a precizat ca el este acela care a deschis faimoasa Usa Rosie, cea care duce la faimosul Ombilicus Mundi. "N-am ajuns pana acolo, eram asteptat la o conferinta", a mai declarat Mircea Geoana, singurul din Parlament desemnat pentru a fi ghid in subterane.

Update: Dupa masuratorile radiestezice efectuate, alte intrari care conecteaza prin linii de forta tunelurile din Bucegi cu cele din Himalaya se afla in pestera Dambovicioara din zona culoarului Rucar-Bran si Pestera Ursului din Muntii Apuseni.
ursheadline.jpg
­Oricat de sedentari pretindeti ca sunteti, stim ca de fapt undeva in adancul inimii voastre se ascunde un aventurier sau un amator de drumetii montane, gata sa iasa la suprafata pentru un gratar la marginea drumului sau o coborare pe Jepi in...