Prietenii imaginari vor trebui inregistrati la Politie


De: Filip 13.12.2011


  • Trimite prin email
  • Trimite prin Y!M
prieten-imaginar.jpg

Inspectoratul General al Politiei Terestre a Municipiului Bucuresti a anuntat recent faptul ca toate persoanele care detin prieteni imaginari trebuie sa-i declare la politie, in caz contrar acestia putand fi confiscati si trimisi intr-un lagar de concentrare. In plus toti cei care denunta un prieten imaginar nedeclarat vor primi o insigna si un tricou.

Masura vine pe fondul unei cresteri demografice semnificative a persoanelor imaginare, crestere care ar putea in scurt timp sa duca la o situatie incredibila, persoanele imaginare le vor depasi la numar pe cele reale.

Isterie in randul populatiei

Anuntul politiei a creat deja isterie in randul populatie, starnind diferite reactii: in timp ce unii cetateni au ales sa-si legalizeze relatiile cu prietenii imaginari, foarte multi au ales sa ii ascunda in pod sau pur si simplu sa-i ingroape in gradina, in speranta ca astfel vor scapa.

S-au inregistrat deja mii de denunturi

Noua reglementare pare sa fi declansat o adevarata vanatoare de vrajitoare, politia facand fata cu greu miilor de denunturi care sosesc pe adresa sa zilnic. Cetateni plini de simt civic din intreaga tara isi reclama vecinii, rudele si prietenii sperand astfel ca vor pune mana macar pe o insigna daca nu chiar pe un tricou.
ursheadline.jpg
­Oricat de sedentari pretindeti ca sunteti, stim ca de fapt undeva in adancul inimii voastre se ascunde un aventurier sau un amator de drumetii montane, gata sa iasa la suprafata pentru un gratar la marginea drumului sau o coborare pe Jepi in...