In Romania traiesc 6 miliarde de iepuri belgieni


livia

De: Livia 30.09.2010


  • Trimite prin email
  • Trimite prin Y!M
iepure-belgian.jpg

Starea jalnica in care se afla agricultura din Romania ar putea fi o amintire urata in curand, daca autoritatile vor gasi o solutie convenabila de starpire a iepurilor belgieni, care continua sa manance in nestire granele patriei, facand productia de porumb aproape inexistenta.

Se estimeaza ca numarul iepurilor creste cu 23 de procente pe luna

Expresia "se inmultesc ca iepurii" se aplica cel mai bine la iepurii belgieni care reusesc sa-si intemeieze familii de pana la 20 de iepuri-copii pe semestru.

"In Romania se afla la ora actuala peste 6 miliarde de iepuri belgieni si doar un miliard de iepuri romanesti, este o situatie strigatoare la cer. Vom incerca sa ducem iepurii in niste adaposturi speciale, altfel vom muri de foame", a declarat cu ingrijorare ministrul agriculturii pentru trombon.ro.

Iepurii se hranesc cu orice

Deoarece sunt belgieni, iepurii se hranesc atat cu grau, porumb, rapita, floarea soarelui si ovaz, cat si cu cartofi, morcovi si rosii, reusind sa dezechilibreze economia nationala cu 159 de miliarde de lei in ultima luna.

Autoritatile cer ajutorul populatiei

Premierul Romaniei a facut un apel la populatie pentru prinderea iepurilor. "Pentru 100 de iepuri prinsi oferim o recompensa de 2 sticle de ulei", a subliniat Emil Boc pentru trombon.ro.
ursheadline.jpg
­Oricat de sedentari pretindeti ca sunteti, stim ca de fapt undeva in adancul inimii voastre se ascunde un aventurier sau un amator de drumetii montane, gata sa iasa la suprafata pentru un gratar la marginea drumului sau o coborare pe Jepi in...