Legiunea Franceza recruteaza in Romania


ionut

De: ionut 07.05.2008


  • Trimite prin email
  • Trimite prin Y!M
legionar.jpg

Pentru tinerii interesati de o cariera stralucita, plina de arme, razboaie, abuzuri din cele mai diverse, marsuri indelungi prin Sahara si posibilitatea mortii iminente, exista varianta Legiunii Straine.

De ce Legiunea?

Legiunea Straina reprezinta o grupare subversiva de masoni mercenari, care se ocupa in principal cu lovituri de stat in tarile din lumea a treia dominate de cultura bananelor si coruptie, totul asezonat cu o inflatie galopanta care ar rusina-o si pe cea din Germania Republicii de la Weimar.

Avantaje

Ti se da o pusca, uneori si o mitraliera. Cei mai norocosi legionari primesc chiar si tunuri, dar si responsabilitatea de a le cara pe campul de batalie.

Dezavantaje

Vei intra in istorie ca legionar, ceea ce in Romania inca suna rau, in ciuda idealurilor inalte ale organizatiei de extrema dreapta din perioada interbelica.

Conditii

Nu declarati numele real. Adoptati un pseudonim adecvat, de exemplu: Ionel Teroristu', Ghita Agheu, Kalash-Nicu. Acest mic detaliu va cantari greu in decizia celor din Legiune.

Conditia fizica

Pentru a fi un legionar de nadejde, trebuie sa fii un tip solid, de cel putin 1.70, maxim 80 de kilograme in viu, cu o solida cultura generala si cel putin 300 de prieteni pe Hi5. Permisul de conducere constituie un plus.

Limbi straine

Este necesar sa vorbiti portugheza, japoneza, latina, spaniola, greaca, urdu, hindi, mandarina si rusa. Cei care vorbesc si araba sunt facuti direct sublocotenenti.

Cum se aplica

In primul rand, doritorii trebuie sa stie ca locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac direct la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, la doamna Norica. Spuneti ca veniti din partea times.ro. E recomandat sa aveti un plic, pentru orice eventualitate. 
orban.jpg
Potrivit unui sondaj efectuat în ţara vecină pe un eşantion de 3500 de maghiar cu vârste între 18 şi 70 de ani, România se îndreaptă într-o direcţie bună şi trebuie sprijinită pe acest drum.